Sim only vergelijken

Vergelijk telefonieproviders en stap over!

Icoon Simkaart
€25,00
Icoon Simkaart
€25,00
Icoon Simkaart
€21,00
Icoon Simkaart
€18,00
Icoon Simkaart
€22,00
Icoon Simkaart
€12,00

Waarom te veel betalen?

Vergelijk een compleet aanbod
sim only aanbieders

Abonnementen op maat

Vergelijk prijzen afgestemd op jouw voorkeuren qua databundel en belminuten.

Duidelijke informatie

Een duidelijk overzicht van mogelijkheden per aanbieder. Ook filteren is super makkelijk.

Alle providers

Vergelijk een compleet en divers aanbod aanbieders.

Werkelijk élke sim only aanbieder wordt vergeleken

Wanneer je een sim only-abonnementen afsluit via Vergelijken.net kun je er gerust op zijn dat je het meest voordelige abonnement afsluit.

Vergelijk een compleet aanbod sim only aanbieders

Wil je een sim only-abonnement? Door gebruik te maken van de tool op Vergelijken.net vergelijk je alle aanbieders en kun je er dus vanuit gaan dat je het meest voordelige abonnement afsluit. Zo bespaar je makkelijk en snel zonder dat je zelf op onderzoek hoeft te gaan!

Veelgestelde vragen bij
Sim only vergelijken

Heb je een vraag over je sim only-abonnement? Neem in dat geval een kijkje bij de veelgestelde vragen. De kans is groot dat je hier het antwoord vindt.

Wat is sim only?

Kies je voor sim only, dan kies je voor een mobiel abonnement zonder telefoon. Je ontvang dus alleen een simkaart waar je mee kunt bellen en internetten.

Welke databundel heb ik nodig?

Wil je weten hoeveel MB/GB je nodig hebt? Dit is afhankelijk van je mobiele internetverbruik. Kijk je onderweg veel video’s op YouTube of Netflix? Dan zul je meer data nodig hebben dan wanneer je alleen het nieuws en je mail dagelijks leest. Je kunt de volgende richtlijnen aanhouden:

  • 500 MB per maand: je maakt slechts af en toe gebruik van internet. Denk aan het versturen van een bericht via WhatsApp of soms een website bezoeken.
  • 1 GB per maand: je maakt regelmatig gebruik van internet en apps zoals WhatsApp en social media.
  • 2 GB tot 5GB per maand: je maakt veel gebruik van internet en social media en soms kijk je video’s of stream je muziek.
  • Meer dan 5GB per maand: wanneer je constant online bent en dagelijks video’s streamt.

Wat is het verschil tussen 5G en 4G?

Mobiele providers zijn momenteel bezig om het 5G netwerk overal in Nederland uit te rollen. 5G is de opvolger van het 4G netwerk. Het zal stabieler internet opleveren en naar verwachting twee tot drie keer sneller zijn.

Mobiel internet in het buitenland: hoe zit het?

Sinds 2017 mogen providers geen extra kosten meer rekenen voor het gebruik van je databundel binnen de EU. Om misbruik te voorkomen stellen de meeste providers wel een maximum op het aantal MB’s. Je kunt echter een extra databundel bestellen wanneer je meer data in het buitenland nodig zult hebben. Voor het gebruik van je databundel buiten de EU worden nog wel extra kosten in rekening gebracht. Daarom is het raadzaam om hier een speciale databundel voor buiten de EU te kopen. De meeste providers bieden deze aan.